ΛΕΜΕΣΟΣ: Άσκηση με σενάριο ένοπλου επεισοδίου απαγωγής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άσκηση με σενάριο ένοπλου επεισοδίου απαγωγής

Με ανακοίνωση της, το πρωί της Τρίτης (5/2) η Αστυνομία Κύπρου, ενημερώνει το κοινό για άσκηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και ΜΜΑΔ.

Άσκηση ετοιμότητας με την ονομασία «ΑΠΟΛΛΩΝ 2019», θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, 2019 από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο». Η άσκηση θα αρχίσει στις 9 το πρωί και σε αυτή θα λάβουν μέρος μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού και της ΜΜΑΔ.

Το σενάριο της άσκησης αναφέρεται σε ένοπλο επεισόδιο απαγωγής, με ομήρους.

Ως εκ τούτου, πληροφορείται το κοινό ότι, όλα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο της άσκησης και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE