Επικήρυξε τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς η Τουρκία – €5,6 εκατ για τα «κεφάλια» τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επικήρυξε τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς η Τουρκία – €5,6 εκατ για τα «κεφάλια» τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επικηρύχθηκαν και οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που έλαβαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα με τον καθένα τους να «στοιχίζει» 700.000.

Η επικήρυξη έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία μόλις λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση Αλέξη Τσίπρα και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία.

Το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών επικήρυξε κάθε έναν από τους οκτώ στρατιωτικούς με προσφέροντας 700.000 ευρώ αμοιβή.

Το συνολικό ποσό της επικήρυξης που διαθέτει η τουρκική κυβέρνηση για τους οκτώ στρατιωτικούς ανέρχεται σε 5,6 εκατ. ευρώ.

Η Άγκυρα τοποθέτησε τους 8 στρατιωτικούς στη λίστα των τρομοκρατών, καθώς τους θεωρεί πραξικοπηματίες και μέλη της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν FETO.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE