Επικήρυξε τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς η Τουρκία – €5,6 εκατ για τα «κεφάλια» τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επικήρυξε τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς η Τουρκία – €5,6 εκατ για τα «κεφάλια» τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επικηρύχθηκαν και οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που έλαβαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα με τον καθένα τους να «στοιχίζει» 700.000.

Η επικήρυξη έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία μόλις λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση Αλέξη Τσίπρα και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία.

Το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών επικήρυξε κάθε έναν από τους οκτώ στρατιωτικούς με προσφέροντας 700.000 ευρώ αμοιβή.

Το συνολικό ποσό της επικήρυξης που διαθέτει η τουρκική κυβέρνηση για τους οκτώ στρατιωτικούς ανέρχεται σε 5,6 εκατ. ευρώ.

Η Άγκυρα τοποθέτησε τους 8 στρατιωτικούς στη λίστα των τρομοκρατών, καθώς τους θεωρεί πραξικοπηματίες και μέλη της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν FETO.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για Great Sea Interconnector: Σε «αποφασιστική τροχιά» η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας–Κύπρου

Λετυμπιώτης για Great Sea Interconnector: Σε «αποφασιστική τροχιά» η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας–Κύπρου

Σε «αποφασιστική τροχιά προς την υλοποίησή του» μπαίνει το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας–Κύπρου, σύμφωνα με τον Kυβερνητικό Eκπρόσωπο της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE