ΛΕΜΕΣΟΣ: Στέλνουν στο Δικαστήριο 32χρονο -Μεθυσμένος προκάλεσε ζημιές σε τέσσερα οχήματα πριν ανατραπεί

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στέλνουν στο Δικαστήριο 32χρονο -Μεθυσμένος προκάλεσε ζημιές σε τέσσερα οχήματα πριν ανατραπεί

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών για το τροχαίο “ντόμινο” που προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός στη Λεμεσό, τα ξημερώματα της Δευτέρα, η Αστυνομία καταχωρεί υπόθεση εναντίων του 32χρονου στο Δικαστήριο. 

Αρμόδια πηγή εξήγησε στο ThemaOnline ότι, λόγω των τροχαίων συγκρούσεων στις οποίες ενεπλάκη ο 32χρονος, με δύο σταθμευμένα οχήματα, ένα εκ των οποίων προσέκρουσε και σε άλλα δύο, η υπόθεση θα καταχωρηθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ερευνών από την Αστυνομία Λεμεσού.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 3:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/2), 32χρονος ενώ οδηγούσε το όχημα του στην οδό Δούρειου Ίππου στη Λεμεσό, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, με το αυτοκίνητο του 32χρονου να συνεχίζει τη πορεία του για άλλα 150 μέτρα περίπου και να χτυπά σε άλλα όχημα το οποίο με τη σειρά του προσέκρουσε σε άλλα δύο αυτοκίνητα.

Το όχημα του 32χρονου, στον οποίο έγινε έλεγχος αλκοόλης με αρχική ένδειξη 117μg και τελική 90μγ, μετά τη δεύτερη σύγκρουση ανατράπηκε.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΑΝ: Απαντά μετά τον σάλο για την εκδήλωση σε δημοτικό σχολείο με την Πρεσβεία του Ισραήλ - «Ίσως ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος»

ΥΠΑΝ: Απαντά μετά τον σάλο για την εκδήλωση σε δημοτικό σχολείο με την Πρεσβεία του Ισραήλ - «Ίσως ο χρόνος δεν είναι ο κατάλληλος»

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας θα επανεξετάσει τα διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν στη διοργάνωση εκδήλωσης για παρουσίαση έργου στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δομετίου, το οποίο υλοποιήθηκε με συγχρηματοδότηση από την Πρεσβεία του Ισραήλ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ την Παρασκευή η Υπουργός, Αθηνά Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE