Ο Γκουαϊδό λέει ότι η Κυβέρνηση Μαδούρο επιχειρεί να μεταφέρει 1,2 δισ. δολάρια στην Ουρουγουάη

Ο Γκουαϊδό λέει ότι η Κυβέρνηση Μαδούρο επιχειρεί να μεταφέρει 1,2 δισ. δολάρια στην Ουρουγουάη

Ο ηγέτης της βενεζουελανής αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό ισχυρίστηκε σήμερα ότι η Κυβέρνηση του Προέδρου Νικολάς Μαδούρο επιχειρεί να μεταφέρει έως και 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια από την αναπτυξιακή κρατική τράπεζα Bande της Βενεζουέλας σε μια χρηματοοικονομική οντότητα στην Ουρουγουάη.

Ο επικεφαλής του κοινοβουλίου, ο οποίος αυτοανακηρύχθηκε μεταβατικός πρόεδρος της χώρας, δεν χορήγησε αποδεικτικά στοιχεία για τον ισχυρισμό του αυτό. Το Υπουργείο Πληροφοριών της χώρας δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο για σχολιασμό.

Σε τηλεοπτική του ομιλία ο Γκουαϊδό ζήτησε από την κυβέρνηση της Ουρουγουάης να μην επιτρέψει αυτή την μεταφορά, την οποία καταδίκασε ως «κλοπή δημοσίου χρήματος».

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE