Ο Κύπριος προπονητής που του αξίζουν συγχαρητήρια

Ο Κύπριος προπονητής που του αξίζουν συγχαρητήρια

Αθόρυβος, δουλευταράς, με σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα και δείγματα γραφής ως προπονητής, που προκαλούν θαυμασμό.

Ο Γιαννάκης Ποντικός δεν επεδίωξε ποτέ την δημοσιότητα, ούτε και τις μεγάλες κουβέντες. Είναι προπονητής στην Ελπίδα Ξυλοφάγου στην Β΄ Κατηγορία και ο άνθρωπος κάνει εξαιρετική δουλειά στον πάγκο της ομάδας.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, είναι πολλοί αυτοί που θεωρούσαν την Ελπίδα Ξυλοφάγου ως πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Άλλο όμως η θεωρία και άλλο η πράξη. Ο Γιαννάκης Ποντικός δούλεψε με τους παίκτες του και αυτή την στιγμή η ομάδα είναι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς.

Ο Ποντικός έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, την εμπιστοσύνη της ομάδας και έχει εμπνεύσει τους παίκτες του με εξαιρετικό τρόπο. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς και είναι με χαρά που βλέπουμε ανθρώπους που έχουν προσφέρει και μας έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές, να συνεχίζουν στο ποδόσφαιρο μας.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Γ. Ποντικό στη συνέχεια και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα. Για την ποδοσφαιρική δεν χρειάζονται σχόλια. Άφησε τη δική του ιστορία.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE