Σχεδόν κατά 10% αυξήθηκαν οι αφίξεις ταξιδιωτών τον Δεκέμβριο

Σχεδόν κατά 10% αυξήθηκαν οι αφίξεις ταξιδιωτών τον Δεκέμβριο

Αύξηση της τάξης του 9,9% κατέγραψαν οι αφίξεις ταξιδιωτών τον Δεκέμβριο 2018, φθάνοντας τις 234.214 σε σύγκριση με 213.082 τον Δεκέμβριο 2017, ανακοίνωσε σήμερα η Στατιστική Υπηρεσία.

 
Η αύξηση αυτή οφείλεται κυρίως στις αφίξεις τουριστών (7,7%) και στις επιστροφές κατοίκων Κύπρου (10,2%).
 
Αύξηση 3,3% σημείωσαν οι αφίξεις ταξιδιωτών και κατά τον Νοέμβριο 2018, κατά τον οποίο οι ταξιδιώτες έφτασαν τις 261.765, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία.
 
Οι αναχωρήσεις ταξιδιωτών παρουσίασαν επίσης αύξηση 12,0% τον Δεκέμβριο 2018 σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».