ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται 24χρονος για την άγρια επίθεση σε δύο νεαρούς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητείται 24χρονος για την άγρια επίθεση σε δύο νεαρούς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον AVTAR SINGH, 24 χρόνων από την Ινδία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, αδικήματα που διαπράχθηκαν την 2α Φεβρουαρίου, 2019 στη Λάρνακα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τoυ πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλ. 24-804060, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

O 24χρονος φέρεται να επιτέθηκε σε δύο ομοεθνής τους με σκοπό την ληστεία. 

Αποτέλεσμα αυτού, ένας Ινδρός άντρας, νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, με τραύμα στο κεφάλι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.