ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία καταζητεί τον 35χρονο Δημοσθένη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία καταζητεί τον 35χρονο Δημοσθένη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταζητείται 35χρονος για διαρρήξεις και κλοπές που διαπράχθηκαν στην Λεμεσό. 

Η Αστυνομία καταζητεί τον Δημοσθένη Αβρααμίδη, 35 ετών, από τη Γεωργία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών και μίας απόπειρας διάρρηξης κατοικίας, που διαπράχθηκαν στις 14 Νοεμβρίου, 2018 στη Λεμεσό. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE