Βρέθηκαν συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου - Θεωρούνται νεκροί ο Σάλα και ο πιλότος

Βρέθηκαν συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου - Θεωρούνται νεκροί ο Σάλα και ο πιλότος

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα και ο πιλότος Ντέιβιντ Ιμποτσον.

Δυστυχώς, οι δυο άνδρες θεωρούνται νεκροί, όπως ανακοίνωσε και ο υπεύθυνος των ερευνών, David Mearns.

Το Sky News είχε μεταδώσει την θλιβερή είδηση, κάτι που είχε επιβεβαιωθεί και από τους υπεύθυνους της έρευνας του μοιραίου «Piper Malibu».

Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ κοντά στα νησιά της Μάγχης στις 22 Ιανουαρίου και η ειδική ομάδα με δυο σκάφη είχε μειώσει την περιοχή αναζήτησης σε μόλις τέσσερα τετραγωνικά μίλια.

Το πρωί της Δευτέρας (4/2) θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση των αρχών, ενώ έπειτα θα αρχίσουν και οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.