Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα.
Την πορεία της προς έναν ακόμη τίτλο στη Σκωτία συνεχίζει η Σέλτικ.
Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πέρασε, έστω και δύσκολα, από το «McDiarmid Park» επικρατώντας με σκορ 2-0 της Σεντ Τζόνστον στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League και επανέφερε τη διαφορά από τη δεύτερη Ρέιντζερς στους έξι βαθμούς.
Οι «Κέλτες» τα βρήκαν σκούρα στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, αλλά η ποιότητα τους έφτανε και περίσσευε προκειμένου να πετύχουν δύο γκολ στα τελευταία λεπτά με τους Φόρεστ (78’) και Γουεά (89’), για να φτάσουν στη νίκη με σκορ 2-0.
Η Σέλτικ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Άγιερ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Μάδεργουελ-Λίβινγκστον 3-0
(6’, 21’ Χάστι, 12’ Μάιν)
Χάμιλτον-Νταντί 1-1
(90+1’ ΜακΚίνον – 66’ Ράιτ)
Ρέιντζερς-Σεντ Μίρεν 4-0
(3’ πεν., 55’ πεν. Ταβερνιέ, 80’ πεν. Ντεφόε, 82’ Κεντ)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις