ΜΕΝΕΟΥ: 35χρονος τα ήπιε από το πρωί και πήρε τους δρόμους - Αντί 9mg, 189

ΜΕΝΕΟΥ: 35χρονος τα ήπιε από το πρωί και πήρε τους δρόμους - Αντί 9mg, 189

Στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων που διενεργούσαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 9.10 το πρωί της Κυριακής 3/2 στη λεωφόρο Ελευθερίας στο Μενεού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια του προκαταρτικού ελέγχου αλκοτέστ που διενεργήθηκε στον 35χρονο, η ένδειξη ήταν 189μg αντί 9 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο ενώ η τελική ένδειξη ήταν 96μg.

Ο 35χρονος συνελήφθη και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι αύριο 4 Φεβρουαρίου, 2019 όπου θα παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου για να καταχωρηθεί άμεσα η υπόθεση εναντίον του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Χάος στην Κύπρο: Από απόπειρες φόνου σε συμπλοκές μέχρι φόνους – Τι μπορεί να οδηγήσει στα αιματηρά περιστατικά

Ανασφάλεια, αναβρασμός αλλά και ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους πολίτες λόγω των απανωτών περιστατικών που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των οποίων, απόπειρες φόνου, δολοφονίες αλλά και άγριες συμπλοκές σε πολυσύχναστους δρόμους μεταξύ αλλοδαπών, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα προς τον λαό προέβη σε απρόσμενη επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE