Κυπριακή εταιρεία πουλά μισό λίτρο ελαιόλαδου προς 11.000 ευρώ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Κυπριακή εταιρεία πουλά μισό λίτρο ελαιόλαδου προς 11.000 ευρώ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

«Το Chanel No.5 των ελαιόλαδων», όπως το χαρακτηρίζουν.

Του Χαράλαμπου Ζάκου 

Ο λόγος για την εταιρεία Gourmet Grocery και τον επιχειρηματία Στέλιο Έλληνα, που εδώ και τρία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε Κύπρο και εξωτερικό προσφέροντας προϊόντα πολυτελείας.

Ανάμεσα σε αυτά και το ελαιόλαδο λ/lambda που είναι το πιο ακριβό λάδι πολυτελείας στον κόσμο και αγοράζεται από γκουρμέ καταστήματα και «privé clubs» σε όλο τον κόσμο.  

Ενδεικτική και η τιμή του στην ιστοσελίδα της Gourmet Grocery, η οποία είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος διανομής του συγκεκριμένου ελαιόλαδου στο νησί, που ανέρχεται στις 11 χιλιάδες ευρώ για μόλις 500ml.

Αν κάποιος διερωτηθεί για την εξωφρενική, όπως θα την χαρακτηρίσουν κάποιοι, τιμή του, αυτή «δικαιολογείται», καθώς είναι το πρώτο υπογεγραμμένο ελαιόλαδο στον κόσμο. Μπορείς να το παραγγείλεις με την υπογραφή σου πάνω ως μεταξοτυπία, είναι limited production, αριθμημένο μπουκάλι, και περικλείεται σε χειροποίητη κασετίνα από λευκό λακαρισμένο μασίφ ξύλο, με δύο πλακέτες λευκόχρυσου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE