Ο Πρόσεκ στέρησε από την ΑΕΚ το τρίποντο – Έπαιξε για το Χ και το πήρε η ΑΕΛ

Ο Πρόσεκ στέρησε από την ΑΕΚ το τρίποντο – Έπαιξε για το Χ και το πήρε η ΑΕΛ

Χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει δυσαρεστημένη τη Λεμεσιανή ομάδα, παρότι έχασε την ευκαιρία για να επιστρέψει στην κορυφή σε περίπτωση νίκης, αφού υστέρησε δημιουργικά και πήρε ουσιαστικά αυτό που επιδίωξε.

Η ΑΕΚ από την άλλη, έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά βρήκε απέναντι της έναν εκπληκτικό Πρόσεκ που δεν επέτρεψε παραβίαση της εστίας του.

Παιχνίδι τακτικής και… αλληλοεξουδετέρωσης από τις δύο ομάδες, με αρκετά νεύρα και ένταση, χωρίς όμως «παρατράγουδα».

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πρώτο τέταρτο, το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, με την ομάδα της Λάρνακας να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες για το 0-1, με τους Τρισκόφσκι στο 12΄ και τον Γιάννου στο 13΄, να μην μπορούν να νικήσουν τον εκπληκτικό Πρόσεκ που απέκρουσε σωτήρια, ενώ η ΑΕΛ είχε μία πολύ καλή στιγμή στο 11΄ με τους Χουράδο και Μακρή.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE