ΛΕΜΕΣΟΣ: Το πιο «επικό» παρκάρισμα του αιώνα – «Πετούσαν» οι τροχοί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το πιο «επικό» παρκάρισμα του αιώνα – «Πετούσαν» οι τροχοί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βραβείο επικής στάθμευσης θέλησε να πάρει ο πιο κάτω οδηγός.

Καθημερινά, σχεδόν όλοι μας, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με παρκαρίσματα που μας αφήνουν να διερωτόμαστε «πώς τα κατάφερε» ή πόσο απερίσκεπτος ήταν ο εν λόγω οδηγός.

Αυτή τη φορά όμως ένας οδηγός ξεπέρασε τον εαυτό του και τους γύρω του κάνοντας κάτι πρωτότυπο!

Ο εν λόγω οδηγός κατάφερε να σταθμεύσει το όχημα του, με τον ένα τροχό να βρίσκεται σε χαντάκι, οι δυο να στερεώνουν το όχημα και ο τρίτος να πετά στον αέρα.

Βέβαια πέραν του παράδοξου παρκαρίσματος, αξιοσημείωτες είναι και οι ζημιές που υπέστη το όχημα για μια απροσεξία.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.