Τραγικός θάνατος 3 γυναικών στην Καλαμάτα- Σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης- ΦΩΤΟ&VIDEO

Τραγικός θάνατος 3 γυναικών στην Καλαμάτα- Σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης- ΦΩΤΟ&VIDEO

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρεις γυναίκες, το βράδυ του Σαββάτου (2/2) σε ταβέρνα στην Ελλάδα, μετά από έκρηξη φιάλης υγραερίου.

Πρόκειται για δυο εργαζόμενες ηλικίας 53 και 46 ετών και τη 53χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη, οι οποίες έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη που προκλήθηκε από ανάφλεξη φιάλης υγραερίου, στη κουζίνα της ταβέρνας στην Καλαμάτα, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η έκρηξη σημειώθηκε στις 20:45, ενώ διαχωριστικός τοίχος, μεταξύ κουζίνας και χώρου εστίασης, συγκράτησε μεγάλο μέρος από το ωστικό κύμα.
Ο χαροκαμένος σύζυγος και ιδιοκτήτης της ταβέρνας, μεταφέρθηκε με εγκαύματα και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο, όπως επίσης και μια ακόμη εργαζόμενη 27 ετών με ελαφρά τραύματα.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος
*Φωτογραφίες από Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE