ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Μέρα αποφάσεων για τους Οικολόγους

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Μέρα αποφάσεων για τους Οικολόγους

Κρίσιμη μέρα η Κυριακή 03/02 για το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών, καθώς καλούνται να αποφασίσουν για τις Ευρωεκλογές.

Η Παγκύπρια Εκλογική Συνδιάσκεψη του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών πραγματοποιείται στις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής 03/02.

Τη Της συνδιάσκεψης θα προεδρεύσει ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Περδίκης, ενώ το θέμα που θα απασχολήσει τη συνδιάσκεψη είναι η λήψη απόφασης για τις Ευρωπαϊκές εκλογές.

Απόφαση η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρων μετά και από την οριστική απόφαση του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου και εκδότη Σενέρ Λεβέντ για ανεξάρτητη κάθοδό του στις Ευρωεκλογές.

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE