ΠΑΦΟΣ: Ρήμαξαν το σπίτι του και δεν πήρε είδηση- Καμένο όχημα αποκάλυψε διάρρηξη

ΠΑΦΟΣ: Ρήμαξαν το σπίτι του και δεν πήρε είδηση- Καμένο όχημα αποκάλυψε διάρρηξη

Αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA LAND GRUISER εντοπίστηκε πλήρως κατεστραμμένο χθες (2/2) βράδυ σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα στις κοινότητες Τάλα και Κισόνεργα. Το όχημα είχε καταστραφεί από πυρκαγιά που προφανώς κάποιοι είχαν ανάψει κακόβουλα.

Από εξετάσεις της αστυνομίας διαφάνηκε ότι το όχημα ανήκει σε Πολωνό που διατηρεί σπίτι στην Πάφο. Μέλη της αστυνομίας μετέβησαν στην κατοικία του προκειμένου να τον ενημερώσουν για το όχημα αλλά διαπίστωσαν ότι άγνωστοι, εδώ και μέρες, είχαν παραβιάσει την κατοικία και είχαν κλέψει διάφορα αντικείμενα από αυτήν, προφανώς και τα κλειδιά του οχήματος.

Ο ιδιοκτήτης απουσιάζει στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE