Πάρτε κόσμε! Δημοπρασία γραμματίων του δημοσίου ύψους €200.000.000

Πάρτε κόσμε! Δημοπρασία γραμματίων του δημοσίου ύψους €200.000.000

Δημοπρασία γραμματίων του δημοσίου ύψους €200.000.000 με ημερομηνία έκδοσης την 6η Μαρτίου 2015 και ημερομηνία λήξης την 5η Ιουνίου 2015, ανακοίνωσε σήμερα το Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 3 Μαρτίου 2015, από τις 8:30 π.μ. μέχρι 11:30 π.μ.

Αποδεκτές θα γίνονται προσφορές που θα υποβληθούν στις 3 Μαρτίου 2015 μεταξύ των ωρών 8:30 – 11:30 π.μ.  Προσφορές που θα υποβληθούν πριν ή μετά από την πιο πάνω χρονική περίοδο είναι άκυρες.

Τα γραμμάτια δημοσίου δεν φέρουν επιτόκιο.

Τα γραμμάτια που θα διατεθούν μέσω της δημοπρασίας θα εισαχθούν στο ΧΑΚ για διαπραγμάτευση στις 6 Μαρτίου 2015.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE