Λήξη συναγερμού στην Μπαρτσελόνα για Μέσι, αλλά…

Λήξη συναγερμού στην Μπαρτσελόνα για Μέσι, αλλά…

Λήξη συναγερμού στην Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι, αφού δεν φαίνεται να έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην Μπαρτσελόνα, αναφορικά με το πρόβλημα τραυματισμού του Λιονέλ Μέσι.

Όπως μεταδίδει ο Ζιλέμ Μπαλαγκέ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, πράγματι ο Αργεντινός έχει ένα μυϊκό πρόβλημα, αλλά έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό.

Πλέον, απομένει η απόφαση των Καταλανών για το πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση αυτή εν όψει του Κλάσικο στις 6 του μήνα για το Κύπελλο.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.