Ο Καρώ… ΕΚΤΕΛΕΣΕ τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ και μίλησε μετά το διπλό (δηλώσεις)

Ο Καρώ… ΕΚΤΕΛΕΣΕ τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ και μίλησε μετά το διπλό (δηλώσεις)

Ο ένας εκ των σκόρερ της εκτός έδρας νίκης της Πάφος FC, επί του ΑΠΟΕΛ, Ανδρέας Καρώ, μίλησε με το πέρας της αναμέτρησης του ΓΣΠ στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision.

Αναλυτικά: 

Για τη νίκη: «Μας χαροποιά η νίκη, την χρειαζόμασταν. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Δείξαμε πόσο καλή ομάδα είμαστε, είμαστε χαρούμενοι και θα συνεχίσουμε έτσι».

Για την αντίδραση μετά το μηδενισμό και το -6: «Ευτυχώς για εμάς γίναμε πιο δυνατοί. Μπορεί στο τέλος το -7 να μας βγει σε καλό».

Για τη δική του απόδοση: «Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και πήραμε την νίκη. Θα συνεχίσω να δίνω το καλύτερο και ευχαριστώ τον προπονητή μου που με εμπιστεύεται».

Για το μέχρι που μπορεί να φτάσει η Πάφος: «Αν παίζαμε καλύτερα από την αρχή θα μιλούσαμε σίγουρα για εξάδα. Βρήκαμε τα πατήματα μας και θέλουμε να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE