ΕΛΛΑΔΑ: Επιχείρηση εντοπισμού παιδιών στον ποταμό Έβρο

ΕΛΛΑΔΑ: Επιχείρηση εντοπισμού παιδιών στον ποταμό Έβρο

Επιχείρηση για εντοπισμό τεσσάρων προσώπων, τριών εκ των οποίων είναι παιδιά, έστησαν οι ελληνικές αρχές στον ποταμό Έβρο, από το πρωί του Σαββάτου (2/2).

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ που επικαλείται το Euronews, αναφέρουν ότι ομάδα 12 ατόμων που επέβαιναν φουσκωτής βάρκας, επιχείρησαν μέσω Έβρου, να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Η φουσκωτή βάρκα έσκασε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες σε αυτή να πέσουν στα παγωμένα νερά του ποταμού.

Οκτώ άτομα κατάφεραν να προσεγγίσουν ελληνική νησίδα, να καλέσουν σε βοήθεια και να διασωθούν.
Μαρτυρίες που επικαλείται το Euronews, αναφέρουν ότι αγνοείται η τύχη τεσσάρων ατόμων, με τρεις εξ αυτών να είναι παιδιά.

Στην περιοχή Πετράδων Διδυμοτείχου, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος
*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE