Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου η κηδεία της χήρας Ντενκτάς

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου η κηδεία της χήρας Ντενκτάς

Τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου και αμέσως μετά την μεσημβρινή προσευχή στο τζαμί Σελιμίγιε, όπως ονομάστηκε η εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην κατεχόμενη Λευκωσία, θα τελεστεί η κηδεία της χήρας του τέως ηγέτη των Τ/κ Ραούφ Ντενκτάς, Αϊντίν.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, αυτό ανακοίνωσε η οικογένεια της εκλιπούσας προσθέτοντας ότι η Αϊντίν Ντενκτάς θα ταφεί στο νεκροταφείο της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Τ/κ ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η ταφή, κατόπιν δικής της επιθυμίας, θα γίνει δίπλα στον γιο της Ραίφ Ντενκτάς που είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1985, σε ηλικία 34 ετών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE