ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Έφυγε» η Αϊντίν Ντενκτάς σύζυγος του Ραούφ Ντενκτάς

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Έφυγε» η Αϊντίν Ντενκτάς σύζυγος του Ραούφ Ντενκτάς

Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί του Σαββάτου 02/02 στο «κρατικό» νοσοκομείο Λευκωσίας η χήρα του τέως ηγέτη των Τ/κ, Ραούφ Ντενκτάς, Αϊντίν στην ηλικία των 85 ετών.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, την ανακοίνωση του θανάτου της μητέρας της έκανε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η μία από τις δίδυμες κόρες της, η Εντέρ Ντενκτάς Βανγκιόλ. «Η μητέρα μας αντάμωσε με τον πατέρα μας. Χάσαμε έναν ακόμη πλάτανο»», έγραψε η Εντέρ.

Η Αϊντίν Ντενκτάς είχε νοσηλευτεί με βρογχοπνευμονία πριν ένα περίπου μήνα στο «κρατικό» νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου τοποθετήθηκε στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης για κάποιο χρονικό διάστημα, βγήκε από αυτή και ξαναμεταφέρθηκε στην εντατική το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν πραγματοποιήθηκε το ετήσιο έβδομο μνημόσυνο του Ραούφ Ντενκτάς.

Όπως επίσης μεταδίδεται στα κατεχόμενα, τον γιο της Αϊντίν Ντενκτάς, Σερντάρ Ντενκτάς τηλεφώνησε το πρωί για να συλλυπηθεί ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος σε ανάρτησή του εξέφρασε επίσης συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια, συγγενείς και φίλους της αποθανούσας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.