Τρομερό θανατηφόρο στα Κατεχόμενα – Άμορφη μάζα σιδερικών το όχημα που συγκρούστηκε με λεωφορείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρομερό θανατηφόρο στα Κατεχόμενα – Άμορφη μάζα σιδερικών το όχημα που συγκρούστηκε με λεωφορείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (1/2) στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Σύμφωνα με τα τ/κ μέσα ενημέρωσης, οδηγός σαλούν οχήματος, συγκρούστηκε με μικρό επιβατικό λεωφορείο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 23:15 το βράδυ της Παρασκευής (1/2) και σύμφωνα με την πρώτες εκτιμήσεις της «Αστυνομίας», η σύγκρουση οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα του 41χρονου που οδηγούσε το σαλούν όχημα.

Απολογισμός του ατυχήματος, ήταν να χάσει τη ζωή του ο 41χρονος Pay, οδηγός του σαλούν οχήματος,

Πάντως, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στις τ/κ ενημερωτικές ιστοσελίδες, η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρότατη.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE