ΛΕΜΕΣΟΣ: 17χρονος συνελήφθη για κλοπή 7.000 ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 17χρονος συνελήφθη για κλοπή 7.000 ευρώ

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (2/2) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 17χρονος από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία.

Της σύλληψής του, προηγήθηκε καταγγελία από κάτοικο Λεμεσού ότι, στις 24 Ιανουαρίου, 2019, άγνωστοι έκλεψαν από την κατοικία της δύο φακέλους που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των €7,000.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του συλληφθέντα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και εμφανή στασιμότητα στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE