Έμφραγμα υπέστη ο ηγούμενος Εφραίμ της Mονής Βατοπαιδίου - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κλινική

Έμφραγμα υπέστη ο ηγούμενος Εφραίμ της Mονής Βατοπαιδίου - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κλινική

Εμφραγμα υπέστη, το μεσημέρι της Παρασκευής, ο καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, και νοσηλεύεται σε κλινική του Κιέβου.

Σύμφωνα με το dogma, ο κ. Εφραίμ συμμετέχει στην αποστολή του που ορίστηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, προκειμένου να παρευρεθεί στην ενθρόνιση του Προκαθήμενου της Ουκρανικής Εκκλησίας Μητροπολίτη Κιέβου Επιφάνιου, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο μετά την άφιξη στο Κίεβο από την Κωνσταντινούπολη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και επειδή η κατάσταση του επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική του Κιέβου, που και διεγνώσθη ότι είχε περάσει έμφραγμα.

Ο ηγούμενος Εφραίμ έχει προβλήματα με την καρδιά του και είναι ζαχαροδιαβητικός, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα τους γιατρούς σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός ότι πρόσφατα είχε υποβληθεί σε επέμβαση πενταπλού στεντ.

ΑΠΟ iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE