ΣΥΝΕΧΙΣΕ με νίκη η Ομόνοια και είναι ΑΗΤΤΗΤΗ!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ με νίκη η Ομόνοια και είναι ΑΗΤΤΗΤΗ!

ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3 (22-25, 18-25, 22-25)

Αλώβητη από τη Σάλα Δερύνειας πέρασε η Ομόνοια που σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κέρδισε με 0-3 σετ και ολοκλήρωσε την ρέγκιουλαρ σίζον αήττητη με 39 βαθμούς. Η Αναγέννηση έμεινε τέταρτη με 23 βαθμούς και οι δυο ομάδες θα ξανασυναντηθούν στα πλέϊ – οφς με την Ομόνοια να προηγείται 2-0 στις νίκες.

Η Ομόνοια κατάφερε να πετύχει το στόχο της να επιβληθεί σε ένα ανοικτό σετ με γερά νεύρα με 25-22 και να προηγηθεί 1-0 σετ. Η Αναγέννηση ενισχυμένη με τον διεθνή λίμπερο Αντώνη Αντωνίου ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι τα μέσα του σετ 16-14. Η Ομόνοια αντέδρασε και αφού πήρε τα ηνία 19-20 πήρε και το σετ 22-25.

Στο δεύτερο σετ η Αναγέννηση ξεκίνησε πάλι καλύτερα και προηγήθηκε 07-06.  Η Ομόνοια αντέδρασε και κυριάρχησε στη συνέχεια και αφού πήρε διαφορά οκτώ πόντων 15-22 κέρδισε με 18-25 αυξάνοντας το προβάδισμα.

Το τρίτο σετ πρόσφερε συγκινήσεις με την Αναγέννηση να προηγείται 08-04 και την Ομόνοια να απαντά και να προηγείται 19-20. Μετά από ωραίο αγώνα οι «τριφυλλοφόροι» κέρδισαν 22-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

Ο διεθνής άσος Νικόλας Ελευθερίου πέρασε σαν αλλαγή και αγωνίστηκε στη Δερύνεια απέναντι στην ομάδα που ανδρώθηκε.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.(Γ.ΜΕΛΚΑ): Τόφιας, Κοσλόφσκι, Τοντόροβιτς,Φελάχογλου,Αργκίλαγος, Αποστόλου – Λίμπερο: Αντωνίου. – Αλλαγές: Πέτρου, Ντουβαρτζί, Στέκας.

ΟΜΟΝΟΙΑ(Σ.ΣΑΒΒΑ): Ρεϊνάλντο, Σωτ. Πετρακκίδης,Άλβες, Μιράντα, Προδρόμου, Αχ. Πετρακκίδης – Λίμπερο: Πλατρίτης. – Αλλαγές: Ελευθερίου.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE