ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαθητές πέταξαν κάνναβη από το παράθυρο μόλις τους έκανε σήμα η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαθητές πέταξαν κάνναβη από το παράθυρο μόλις τους έκανε σήμα η Αστυνομία

Τρεις νεαροί ηλικίας 18, 17 και 16 ετών εντοπίστηκαν σε όχημα τα ξημερώματα της Παρασκευής (01/02) στην Λεμεσό, με τον 18χρονο να έχει στην κατοχή του κάνναβη και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 18χρονος οδηγός, μόλις αντιλήφθηκε αστυνομικό όχημα που τους έκανε σήμα για να σταματήσουν, πέταξε από το παράθυρο ένα αντικείμενο. Μετά από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε πως πρόκειται για νάιλον σακουλάκι που περιείχε 2,5 γραμμάρια κάνναβης.  

Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα όπου επέβαιναν οι τρεις νεαροί εντοπίστηκε το ποσό των 2.350 ευρώ, ενώ στην συνέχεια οδηγήθηκαν στο Τμήμα για ανάκριση. Εναντίον του 17χρονου και του 16χρονου δεν προέκυψε το οτιδήποτε, ωστόσο ο 18χρονος πρώτα κατηγορήθηκε γραπτώς και στην συνέχεια αφέθηκαν  και οι τρείς ελεύθεροι.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για άλλη μια υπόθεση με ναρκωτικά που αφορούν μαθητές.

Γ.Παππούτα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top