Την Τρίτη 5/2 η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών συζητά τις συνέπειες της Κύπρου απο το Brexit

Την Τρίτη 5/2 η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών συζητά τις συνέπειες της Κύπρου απο το Brexit

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων συζητά την προσεχή Τρίτη 5/2, στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών τις εξελίξεις αναφορικά με το Brexit και τις συνέπειες που θα επέλθουν στην Κύπρο.

 
Τη συζήτηση ανακοίνωσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Γιώργος Λιλλήκας, όταν ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος ήγειρε θέμα συζήτησης του Brexit από την Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο του Κεφαλαίου Δ’.
 
Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης είπε πως στη Σύσκεψη Αρχηγών κατατέθηκε η σκέψη να συζητηθεί σε Επιτροπή πρώτα και να ετοιμαστεί το συντομότερο δυνατό έκθεση προς την Ολομέλεια.
 
Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι συμφωνεί με τη συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών, αλλά παρατήρησε ότι ανεξάρτητα από τη συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών, επειδή για την Κύπρο είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει να συζητηθεί στην Ολομέλεια.
 
Με βάση τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής, πρόθεση είναι να συζητηθεί και από την Ολομέλεια της Βουλής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE