Στη διάσκεψη κορυφής του Warwick Economics ο Χρήστος Στυλιανίδης

Στη διάσκεψη κορυφής του Warwick Economics ο Χρήστος Στυλιανίδης

Στη διάσκεψη κορυφής του Warwick Economics θα μιλήσει απόψε ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης,σχετικά με τη νέα πολιτική της Κομισιόν για την αναβάθμιση του ευρωπαϊκού συστήματος πολιτικής προστασίας.

Ο Επίτροπος θα παρουσιάσει πώς το νέο σύστημα μπορεί να προστατεύσει τον πληθυσμό που πλήττεται από φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές και να σώσει ζωές. Θα περιγράψει τα κυριότερα χαρακτηριστικά του rescEU και θα μιλήσει για την πολιτική και οικονομική του σημασία που στηρίζεται στο συγκριτικό πλεονέκτημα της rescEU από οικονομική άποψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE