ΠΟΤΕ δεν έκανε ΠΡΟΤΑΣΗ η Ομόνοια στον Γιάκολις…

ΠΟΤΕ δεν έκανε ΠΡΟΤΑΣΗ η Ομόνοια στον Γιάκολις…

Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας γράφτηκε, ότι ο Αντόνιο Γιάκολις, είχε δεχθεί πρόταση από την Ομόνοια. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Κροάτης ακραίος επιθετικός, προτάθηκε πριν αρκετές μέρες στο «τριφύλλι», αλλά δεν υπήρξε ουσιαστικό ενδιαφέρον. Επειδή ο Γιάννης Αναστασίου δεν ήθελε να πάρουν άλλον ένα ακραίο επιθετικό. 

Επιπρόσθετα, να αναφέρουμε, ότι το ενδιαφέρον της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ για τον Γιάκολις έγινε πιο ζεστό, πριν 3-4 μέρες. Όταν έμαθαν από μάνατζερ, ότι μπορούσαν να τον πάρουν με ελευθέρα μετεγγραφή για ένα ποσό γύρω στις 100 χιλιάδες ευρώ. 

Περίπου τόσα θα πληρώσουν την Στεάουα, αν και αρχικά βγήκε προς τα έξω ότι θα τους κόστιζε γύρω στις 300 χιλιάδες. Δεν έχουν βάση ούτε ρεπορτάζ που βγήκαν σε Ρουμανικά Μέσα, ότι στα ταμεία της ομάδας του Μπεκάλι θα μπει το ποσό των 200 χιλιάδων. 

Ο Αντόνιο Γιάκολις αναμένεται το απόγευμα στην Κύπρο, για να γίνουν οι τελικές διαδικασίες ένταξης του στον ΑΠΟΕΛ. Θα υπολογίζεται φυσικά για τον μεθεπόμενο αγώνα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.