Φρεσκοπαντρεμένος ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης – Εντυπωσιακή η σύντροφος του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φρεσκοπαντρεμένος ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης – Εντυπωσιακή η σύντροφος του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένας από το πιο υποσχόμενα ταλέντα της Νιγηρίας «κατάφερε» να φέρει στην Κύπρο η Ανόρθωση «θωρακίζοντας» τη θέση του τερματοφύλακα με ένα πολύ ταλαντούχο όπως σημειώνουν τα δημοσιεύματα ποδοσφαιριστή.

Πέραν από τη συμμετοχή του 20χρονου γκολκιπερ στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όντας το νούμερο «1» της Νιγηρίας, πολλά γύρω από το πρόσωπό του δεν γνωρίζουμε.

Μετά από μια μικρή έρευνα, αυτό που ξεχωρίσαμε, αν και δεν αφορά την ποδοσφαιρική του καριέρα, είναι το γεγονός πως ο νεαρός Francis όπως είναι γνωστός στην Ισπανία είναι φρεσκοπαντρεμένος.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE