ΑΘΗΝΑ: Νεκρός άντρας από μαχαιριές στην Ομόνοια - Στο νοσοκομείο άλλα πέντε πρόσωπα

ΑΘΗΝΑ: Νεκρός άντρας από μαχαιριές στην Ομόνοια - Στο νοσοκομείο άλλα πέντε πρόσωπα

Ενας Αφγανός, που έφερε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι, έχασε τη ζωή του και πέντε ακόμη αλλοδαποί τραυματίστηκαν σε συμπλοκή που σημειώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης (31/1), στην οδό Μενάνδρου, στην Ομόνοια.

Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον "Ευαγγελισμό", όπου κατέληξε.

Οι τέσσερις από τους τραυματίες είναι Πακιστανοί και ο πέμπτος Αφγανός, ενώ όλοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

Η αστυνομία προχώρησε σε 25 προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, αιτία της συμπλοκής μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών ήταν, πιθανότατα, ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Τα 25 άτομα έχουν προσαχθεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE