ΠΑΦΟΣ: Ύποπτο όχημα σε χωριό – Εξετάζουν δύο σενάρια οι Αρχές

ΠΑΦΟΣ: Ύποπτο όχημα σε χωριό – Εξετάζουν δύο σενάρια οι Αρχές

Όχημα που πρόσφατα είχε δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη του ως κλοπιμαίο, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Μέσα Χωριού της Πάφου.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη» το όχημα δηλώθηκε στις 28 Ιανουαρίου ως κλοπιμαίο και εντοπίστηκε σε σημείο με χαράδρες από πολίτη, ο οποίος το θεώρησε ύποπτο και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Το όχημα, φαίνεται να έχει υποστεί ζημίες και οι Αρχές εξετάζουν το κατά πόσο αυτός ή αυτοί που το έκλεψαν, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ή κάποια άλλη εγκληματική ενέργεια.

Το αυτοκίνητο ρυμουλκήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι στο όχημα είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες είχαν κλαπεί από άλλο αυτοκίνητο από την Τάλα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE