ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΠΑΦΟΣ: Ύποπτο όχημα σε χωριό – Εξετάζουν δύο σενάρια οι Αρχές

ΠΑΦΟΣ: Ύποπτο όχημα σε χωριό – Εξετάζουν δύο σενάρια οι Αρχές

Όχημα που πρόσφατα είχε δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη του ως κλοπιμαίο, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Μέσα Χωριού της Πάφου.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη» το όχημα δηλώθηκε στις 28 Ιανουαρίου ως κλοπιμαίο και εντοπίστηκε σε σημείο με χαράδρες από πολίτη, ο οποίος το θεώρησε ύποπτο και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Το όχημα, φαίνεται να έχει υποστεί ζημίες και οι Αρχές εξετάζουν το κατά πόσο αυτός ή αυτοί που το έκλεψαν, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ή κάποια άλλη εγκληματική ενέργεια.

Το αυτοκίνητο ρυμουλκήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι στο όχημα είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες είχαν κλαπεί από άλλο αυτοκίνητο από την Τάλα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

Μοναδικός στόχος είναι η απελευθέρωση και η επανένωση της Κύπρου στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον επιμνημόσυνο λόγο του στο Εθνικό Μνημόσυνο του ήρωα Μιχαήλ Ολύμπιου που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στα Λύμπια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top