ΠΑΦΟΣ: Καταστράφηκε ολοσχερώς λεωφορείο από πυρκαγιά - Κακόβουλη ενέργεια «βλέπουν» οι Αρχές

ΠΑΦΟΣ: Καταστράφηκε ολοσχερώς λεωφορείο από πυρκαγιά - Κακόβουλη ενέργεια «βλέπουν» οι Αρχές

Σε κακόβουλη ενέργεια εκτιμά η Αστυνομία πως οφείλεται φωτιά που εξερράγη γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/2), σε εγκαταλελειμμένο λεωφορείο στον χώρο στάθμευσης του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ) Πάφου.

Το λεωφορείο, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το όχημα, ανήκει στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου και μαζί με άλλα λεωφορεία της ίδιας κατάστασης βρίσκονταν στον συγκεκριμένο χώρο.

Το λεωφορείο που κάηκε δεν διέθετε μπαταρία. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο εσωτερικό του, κάτι που κάνει τους ανακριτές να εκτιμούν ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Η σκηνή φρουρείται και θα διεξαχθούν έρευνες με το φως της ημέρας.

*φώτο αρχείου

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.