Οι λεπτομέρειες για τον αγώνα ΤΙΤΛΟΥ της Ομόνοιας 1948 – Ποια κερκίδα θα πάρουν στο Μακάρειο

Οι λεπτομέρειες για τον αγώνα ΤΙΤΛΟΥ της Ομόνοιας 1948 – Ποια κερκίδα θα πάρουν στο Μακάρειο

Πραγματοποιήθηκε η αστυνομική σύσκεψη για τον αγώνα Ομόνοια 1948-Άμυνα Λινού/Φλάσου που θα γίνει στο Μακάρειο. Στην Ανατολική κερκίδα θα καθίσουν οι φίλοι της Ομόνοιας 1948.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα αστυνομική σύσκεψη για τον Σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας μας. Η σύσκεψη έλαβε χώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας.

Παρών στη σύσκεψη ήταν ο Ανώτατος Υπαστυνόμος Ε. Ερωτοκρίτου και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του ΚΟΑ Κώστας Κωνσταντίνου. Το Σωματείο μας εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος ποδοσφαιρκού τμήματος Ανδρέας Σάββα και ο Εκτελεστικός Γραμματέας Αδάμος Ευσταθίου. Την Άμυνα Λινού/Φλάσου εκπροσώπησε ο κ. Γιώργος Γεωργίου.

Αποφασίστηκε όπως οι φιλοξενούμενοι καθίσουν στη Δυτική Κερκίδα του Μακάρειου σταδίου και οι οπαδοί της ομάδας μας στην Ανατολική κάτω από το ρολόι. Για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ανοίξουν τα εκδοτήρια πλησίον του Λευκόθεου από τα οποία θα μπορούν να προμηθευτούν εισφορές εισόδου.

Υπενθυμίζουμε ότι από τις 15:00 θα στηθεί πάρτι στο χώρο στάθμευσης του σταδίου για αυτό καλούμε τον κόσμο όπως προσέλθει νωρίς για το πάρτι αλλά και για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE