ΔΥΝΑΤΗ μεταγραφή! Από την Σερβία στην Κύπρο…

ΔΥΝΑΤΗ μεταγραφή! Από την Σερβία στην Κύπρο…

Ο Σέρβος ακραίος Λάζαρ Κοπρίβιτσα εντάσσεται στο δυναμικό του Green Air Παφιακού.

Ο Σέρβος με θητεία σε πολύ δυνατά πρωταθλήματα μεταξύ των οποίων και η ελληνική Volley league με τα χρώματα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης θα δώσει νέα δυναμική στην παφιακή ομάδα.

Ο Κοπρίβιτσα είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας ενώ το 2013 συμμετείχε με την Εθνική U23 της χώρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στη Βραζιλία.

Ο Σέρβος γεννήθηκε στις 08 Νοεμβρίου 1991 και αγωνίστηκε από το 2019-2015 στον Ερυθρό Αστέρα. Την επόμενη σεζόν μετακόμισε στη Γαλλία και την Ρεν για να αγωνιστεί όμως την ίδια σεζόν στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και την ρουμανική Κραϊόβα όπου αγωνίζετο μέχρι σήμερα.

Στο παλμαρέ του συμπεριλαμβάνεται η κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου και τα δυο χάλκινα μετάλλια με την Εθνική Εφήβων Σερβίας το 2010 και το 2011 και το αργυρό το 2013 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 στη Βραζιλία. Εξάλλου συμμετείχε με τη δεύτερη ομάδα της Εθνικής Ανδρών Σερβίας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE