ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 37χρονου κάτοικου Λεμεσού για υπόθεση εμπρησμού οχήματος 

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 37χρονου κάτοικου Λεμεσού για υπόθεση εμπρησμού οχήματος 

Ένα 37χρονο από χωριό της Λεμεσού συνέλαβε η αστυνομία ως ύποπτο για υπόθεση εμπρησμού διπλοκάμπινου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το διπλοκάμπινο όχημα που ανήκει σε 39χρονο από την Πάφο  ήταν σταθμευμένο κάτω από την κατοικία όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του, στα όρια του δήμου Πάφου με την κοινότητα Μεσόγης.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και κατασβέστηκε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη προτού σπεύσει στην περιοχή η πυροσβεστική.

Προκάλεσε, ωστόσο, εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστο πρόσωπο περίελουσε το όχημα με εύφλεκτη ύλη και έθεσε φωτιά. Περίοικοι ανέφεραν ότι είδαν το άτομο αυτό να απομακρύνεται τρέχοντας, και να επιβιβάζεται σε όχημα που το ανέμενε στην περιοχή. Στη βάση μαρτυρίας που εξασφάλισε η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 37χρονου με τον οποίο ο ιδιοκτήτης του οχήματος φέρεται να είχε προστριβές το τελευταίο διάστημα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE