ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ 42ΧΡΟΝΗΣ- Ευρήματα που θα επιβεβαιωθούν από τις αναλύσεις

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ 42ΧΡΟΝΗΣ- Ευρήματα που θα επιβεβαιωθούν από τις αναλύσεις

Ολοκληρώθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (31/1) η νεκροτομή επί της σορού της 42χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από έκρηξη και πυρκαγιά σε υποστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους εντόπισε κάποια ευρήματα τα οποία αναμένει να επιβεβαιωθούν από τις εξειδικευμένες ιστοπαθολογικές εξετάσεις, λαμβάνοντας σχετικό δείγμα, το οποίο θα σταλεί για την επιστημονική επεξεργασία.

Ως γνωστόν λίγο μετά από πυρκαγιά και έκρηξη στο μαγαζί του στην οδό Κωστάκη Παντελίδη (02:49, 31/01), εντοπίστηκε νεκρή 42χρονη από την Ουκρανία σε δωμάτιο διαμερίσματος πάνω από το υποστατικό.

Για την υπόθεση καταζητείται 32χρονος Σύρος που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο.

Σ.Σ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE