ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ 42ΧΡΟΝΗΣ- Ευρήματα που θα επιβεβαιωθούν από τις αναλύσεις

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ 42ΧΡΟΝΗΣ- Ευρήματα που θα επιβεβαιωθούν από τις αναλύσεις

Ολοκληρώθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (31/1) η νεκροτομή επί της σορού της 42χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από έκρηξη και πυρκαγιά σε υποστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους εντόπισε κάποια ευρήματα τα οποία αναμένει να επιβεβαιωθούν από τις εξειδικευμένες ιστοπαθολογικές εξετάσεις, λαμβάνοντας σχετικό δείγμα, το οποίο θα σταλεί για την επιστημονική επεξεργασία.

Ως γνωστόν λίγο μετά από πυρκαγιά και έκρηξη στο μαγαζί του στην οδό Κωστάκη Παντελίδη (02:49, 31/01), εντοπίστηκε νεκρή 42χρονη από την Ουκρανία σε δωμάτιο διαμερίσματος πάνω από το υποστατικό.

Για την υπόθεση καταζητείται 32χρονος Σύρος που διαμένει μόνιμα στην Κύπρο.

Σ.Σ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.