Άκυρο στις διακοπές για τους βρετανούς βουλευτές ελέω Brexit

Άκυρο στις διακοπές για τους βρετανούς βουλευτές ελέω Brexit

Τη ματαίωση του προβλεπόμενου διαλείμματος δύο εβδομάδων για τη Βουλή των Κοινοτήτων στα μέσα Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε η υπεύθυνη για το κυβερνητικό έργο στο νομοθετικό σώμα Άντρια Λέντσομ.

Η αρχηγός της Βουλής των Κοινοτήτων είπε ότι «δεν υπάρχουν σχέδια» για εφαρμογή των τεχνικών μέτρων, που ενεργοποιούν το 15ήμερο διάλειμμα.

«Νομίζω ότι οι εκλογείς μας θα περιμένουν πως το σώμα θα μπορεί να συνεχίσει να σημειώνει πρόοδο αυτή τη σημαντική περίοδο», είπε η κα Λέντσομ, αναφερόμενη στη διαδικασία του Brexit.

Η σκιώδης αρχηγός της Βουλής των Κοινοτήτων από το Εργατικό Κόμμα Βάλερι Βαζ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παραπαίει από εβδομάδα σε εβδομάδα και υπενθύμισε ότι πριν από την ημέρα του Brexit θα πρέπει να έχουν ψηφιστεί επτά μεγάλα νομοσχέδια: περί της αποχώρησης από την ΕΕ, περί μετανάστευσης, εμπορίου, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, γεωργίας, αλιείας και παροχής υγειονομικής περίθαλψης».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.