ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός 52χρονος- Στη μάχη για το μεροκάματο άφησε την τελευταία του πνοή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός 52χρονος- Στη μάχη για το μεροκάματο άφησε την τελευταία του πνοή

«Μαύρα μαντάτα» για την οικογένεια του 52χρονου εργάτη ο οποίος το πρωί της Πέμπτης 31/1 έχασε τη ζωή του μετά από εργατικό ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 09:00 όταν ο 52χρονος Ελληνοκύπριος ασχολείτο με το βάψιμο ανεγειρόμενων αποθηκών στο κάθετο δρόμο που οδηγεί από τον κυκλικό κόμβο της βιομηχανικής περιοχής προς το νέο Λιμάνι Λεμεσού.

Σε κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του ενώ βρισκόταν σε σκαλωσιά με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος με το κεφάλι από ύψος περίπου 5 μέτρων και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο όπου δυστυχώς οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.