ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα στο νοσοκομείο μετά από πυρκαγιά στο σπίτι της

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα στο νοσοκομείο μετά από πυρκαγιά στο σπίτι της

span class="s2">Στο νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε γυναίκα, η οποία προσπάθησε να κατασβήσει πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της το πρωί της Πέμπτης (31/01). 

span class="s2">Η ώρα 10.40  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διώροφη ιδιωτική κατοικία στην οδό Σαμψών και Δαλιδάς  στα Περβόλια Λάρνακας.

span class="s2">Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας με 2 πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από πολλαπλό ρευματοδότη (πολύπριζο) ηλεκτρικού αερόθερμου. Από την πυρκαγιά και την θερμότητα εκτεταμένη ζημιά έπαθαν η ηλεκτρική εγκατάσταση της οικίας, ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός και επίπλωση, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή ολόκληρης της οικίας και το περιεχόμενο της.

span class="s2"> Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής από την ιδιοκτήτρια της οικίας η οποία στην προσπάθεια της να κατασβήσει την πυρκαγιά έπαθε ελαφριά εγκαύματα στο πρόσωπο και εισέπνευσε καπνό. Της χορηγήθηκαν οι Ά Βοήθειες από τα μέλη της Πυροσβεστικής μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου που την μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία έκανε τελική κατάσβεση και εξαερισμό του χώρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.