ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα στο νοσοκομείο μετά από πυρκαγιά στο σπίτι της

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γυναίκα στο νοσοκομείο μετά από πυρκαγιά στο σπίτι της

span class="s2">Στο νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε γυναίκα, η οποία προσπάθησε να κατασβήσει πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της το πρωί της Πέμπτης (31/01). 

span class="s2">Η ώρα 10.40  λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διώροφη ιδιωτική κατοικία στην οδό Σαμψών και Δαλιδάς  στα Περβόλια Λάρνακας.

span class="s2">Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας με 2 πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από πολλαπλό ρευματοδότη (πολύπριζο) ηλεκτρικού αερόθερμου. Από την πυρκαγιά και την θερμότητα εκτεταμένη ζημιά έπαθαν η ηλεκτρική εγκατάσταση της οικίας, ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός και επίπλωση, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή ολόκληρης της οικίας και το περιεχόμενο της.

span class="s2"> Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής από την ιδιοκτήτρια της οικίας η οποία στην προσπάθεια της να κατασβήσει την πυρκαγιά έπαθε ελαφριά εγκαύματα στο πρόσωπο και εισέπνευσε καπνό. Της χορηγήθηκαν οι Ά Βοήθειες από τα μέλη της Πυροσβεστικής μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου που την μετέφερε στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία έκανε τελική κατάσβεση και εξαερισμό του χώρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE