Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα

Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα

Συντρίμμια που βρέθηκαν σε μια γαλλική παραλία προέρχονται κατά πάσαν πιθανότητα από το μικρό αεροσκάφος που μετέφερε τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα στη Βρετανία, όπως έγινε γνωστό την Τεταρτη 30/1 από τη βρετανική υπηρεσία διερεύνησης των αεροπορικών δυστυχημάτων (AAIB).

Ο 28χρονος Σάλα, που μόλις είχε πάρει μεταγραφή για την Κάρντιφ, και ο πιλότος του αεροσκάφους, ο Ντέιβιντ Ίμποτσον, αγνοούνται από την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την AAIB, ένα τμήμα καθίσματος αεροσκάφους βρέθηκε σήμερα σε μια παραλία κοντά στο Σιρτενβίλ της βόρειας Γαλλίας. Λίγο αργότερα, στην ίδια περιοχή, βρέθηκε και ένα δεύτερο μαξιλαράκι καθίσματος.

"Από μια πρώτη έρευνα, συμπεράναμε ότι είναι πιθανό να προέρχονται από το αγνοούμενο αεροσκάφος", ανέφερε η AAIB στην ανακοίνωσή της.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων βορείως του νησιού Γκέρνζι, στη Μάγχη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE