Ενέργεια, ΓεΣΥ, δικαιοσύνη και Τοπική Αυτοδιοίκηση σε σύσκεψη πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό

Ενέργεια, ΓεΣΥ, δικαιοσύνη και Τοπική Αυτοδιοίκηση σε σύσκεψη πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό

Στο Προεδρικό Μέγαρο θα βρεθούν το πρωί της Πέμπτης 31/01 οι πολιτικοί αρχηγοί, για να παρακαθίσουν σε σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, με αντικείμενο μια σειρά από μεταρρυθμίσεις στον τομέα της υγείας, της δικαιοσύνης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ενέργειας.

Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας, η σύσκεψη των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων θα ξεκινήσει στις 9.30πμ και στην ατζέντα βρίσκεται το θέμα του Ταμείου Υδρογονανθράκων, το ΓεΣΥ, η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η μεταρρύθμιση στον τομέα της Δικαιοσύνης.

Τη σύσκεψη γνωστοποίησε και η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου, γράφοντας σε ανάρτησή της στο twitter: «Αύριο στο Προεδρικό, σύσκεψη Αρχηγών Πολιτικών κομμάτων για θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης/μεταρρυθμίσεις. ΓεΣΥ, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Τομέας Δικαιοσύνης».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE