Έγινε η κλήρωση – Τα ζευγάρια του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ

Έγινε η κλήρωση – Τα ζευγάρια του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα Γραφεία της ΚΟΠ η κλήρωση της Προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Φίλιππος Γιαπατός συγχάρηκε τις ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση και ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία για τη συνέχεια.

«Το αναψυκτικό μας, είναι άμεσα συνδεδεμένο με το συναίσθημα και αυτός είναι ο λόγος που στηρίζουμε το ποδόσφαιρο γιατί και αυτό προσφέρει έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις» ανέφερε εκ μέρους της χορηγού εταιρείας Coca – Cola η Κυριακή Μακρομάλλη από το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση:

Ε.Ν.Υ. Διγενής Ύψωνα – Χαλκάνωρ Ιδαλίου
Διγενής Ακρίτας Μόρφου – Κούρρης Ερήμης
ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – Ομόνοια Ψευδά
Ολυμπιάδα Λυμπιών – ΕΝ.Α.Δ Πόλης Χρυσοχούς

Οι αγώνες σε αυτή τη φάση είναι μονοί και θα διεξαχθούν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE