Ο 27χρονος είχε καταγγείλει πως δέχθηκε επίθεση και κτυπήματα με μαχαίρι από τον 53χρονο, μετά από λογομαχία που είχαν, επειδή είχε μεταβεί στην περιοχή για να κόψει ξύλα από κομμένα δέντρα.
Ανακρινόμενος, ο ύποπτος είπε πως τα ξύλα ήταν δικά του και πως ζήτησε από τον 27χρονο να αποχωρήσει, ωστόσο αυτός άρχισε να φωνάζει και ακολούθησε λογομαχία. Αρνείται δε πως κτύπησε με το μαχαίρι τον παραπονούμενο και ότι απλά ανέσυρε το μαχαίρι για εκφοβισμό του.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: 52χρονος ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε 27χρονο - Ο καυγάς για τα...ξύλα
Ο 27χρονος, που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, έφερε θλαστικά τραύματα στις παλάμες και το δεξί αγκώνα, καθώς και μώλωπες στην ωμοπλάτη, ενώ αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την εξαήμερη κράτηση του υπόπτου, για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.
Απο ΚΥΠΕ