ΑΓ. ΝΑΠΑ: Εκκενώθηκαν διαμερίσματα- Φωτιά σε πολυκατοικία και κινητοποίηση Πυροσβεστικής

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Εκκενώθηκαν διαμερίσματα- Φωτιά σε πολυκατοικία και κινητοποίηση Πυροσβεστικής

Φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης (29/1), σε ισόγειο χώρο πολυκατοικίας στην Αγία Νάπα, έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ προληπτικά εκκενώθηκαν δύο διαμερίσματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 23:30 της Τρίτης (29/1), λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο χώρο πολυκατοικίας, στην οδό Καταλυμάτων στην Αγία Νάπα, που λειτουργεί ως εργαστήριο επιδιόρθωσης ηλεκτρικών συσκευών.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου με 2 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς που τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23:49, έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα και αναπνευστικών συσκευών.

Από τις φλόγες, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε μέρος του εξοπλισμού του εργαστηρίου, ενώ ευτυχώς δεν υπάρχει αναφορά για τραυματίες.

Πάντως, τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου από την Πυροσβεστική σε συνεργασία με την Αστυνομία και εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE