Συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη στο Προεδρικό

Συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη στο Προεδρικό

Συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη (30/01) στις 9:30 το πρωί ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.  

Η συνάντηση θα γίνει ενόψει της συνάντησης, που θα έχει ο Αλέξης Τσίπρας την επόμενη εβδομάδα με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, στην Κωνσταντινούπολη.  

Ο Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (29/01) στη Λευκωσία όπου συμμετείχε στην 5η Σύνοδο Χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου (Ελλάδα, Κύπρος, Γαλλία, Ιταλία, Μάλτα, Πορτογαλία, Ισπανία). 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.