ΚΥΠΡΟΣ: Προσοχή στον δρόμο συνιστά η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Προσοχή στον δρόμο συνιστά  η Αστυνομία

Χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα το οδικό δίκτυο τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (30/01). 

Η Αστυνομία συνιστά προσοχή στους δρόμους, ενώ τονίζει ότι θα υπάρχει αυξημένη τροχαία κίνηση στις κύριες οδικές αρτηρίες. 

Θυμίζουμε ότι σε αρκετά σημεία της Πρωτεύουσας αλλά και της Λεμεσού, διεξάγονται οδικά έργα τα οποία επηρεάζουν επίσης την τροχαία κίνηση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.