ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Φαβορί ο ΤΣΕΧΟΣ φορ Μάρες για να… ΠΙΑΣΕΙ λιμάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Φαβορί ο ΤΣΕΧΟΣ φορ Μάρες για να… ΠΙΑΣΕΙ λιμάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 32χρονου (26/01/1987) Τσέχου επιθετικού, Γιακούμπ Μάρες, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaSports η διοίκηση της ΑΕΛ!

Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές και αν όλα πάνε καλά και δώσουν τα χέρια, ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Αν μάλιστα έρθει έγκαιρα η μπλε κάρτα του, θα υπολογίζεται και για το ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Τη φετινή σεζόν, ο Μάρες αγωνίζεται στην Πολωνική ομάδα, Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, μετρώντας 14 συμμετοχές και δύο γκολ στο πρωτάθλημα και μία συμμετοχή με επίσης δύο γκολ, στο κύπελλο.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του…

Δείτε και βίντεο:

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE